Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

 Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Συμπληρώνεται η διετία 14/10. Παρακαλώ οποίος ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα, εφορευτική και εξελεγκτική επιτροπή να μας το γνωστοποιήσει μέσω του email του Συλλόγου tosxoleiomas@yahoo.com

Λόγω ανωτέρας βίας θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με παράταση θητείας αλλά αποδυναμώνονται οι αρμοδιότητες μας. Κι αυτό δεν το θέλουμε. Θέλουμε οι γονείς να έχουν δυνατή φωνή.
Στην συνέχεια με την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ίδρυσης ένωσης γονέων δημοτικής ενότητας Διρφύων με απώτερο σκοπό την πρόσβαση στην ομοσπονδία και την επιτροπή παιδείας. Θέλουμε το καλύτερο για τα σχολεία μας και για τα παιδιά μας. Σας καλούμε όλους να δώσετε το παρόν ώστε ο Σύλλογος μας να έχει δυναμικότητα και στην Ένωση και στην ομοσπονδία. Είναι επιτακτική ανάγκη. Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία τα τελευταία 4 χρόνια. Και να σας ενημερώσω ότι θα ξανά βάλω υποψηφιότητα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για τα αιτήματα μας και την δωρεάν δημόσια παιδεία. Καλώ και τα μέλη του ΔΣ να δώσουν υποψηφιότητα, αυτά τα 2 έτη κάναμε πολύ όμορφα πράγματα με άριστη συνεργασία. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τον διετή απολογισμο. Παραθέτουμε και link με την αίτηση υποψηφιότητας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος του ΔΣ
Θωμάς Μιχάλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου