Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Συνεδρίαση 18/11/2020

 


Αγαπητοί Γονείς,


Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Διρφύων συνεδρίασε (τηλεδιάσκεψη) σήμερα 18/11/2020, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

1. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Διρφύων ακούγοντας πάντα τα μέλη του, όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά, όπως στον πρώτο κύκλο της καραντίνας, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκτήσουν οι μαθητές του σχολείου μας εξοπλισμό και να έχουν ισότιμη μεταχείριση στην παιδεία. Ζητούσαμε και ζητάμε τα αυτονόητα. Γι' αυτά που η πολιτεία οφείλει να έχει μεριμνήσει πριν απαιτηθούν. Κατανοούμε ότι αυτές οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες για όλους, ακόμη και τους ειδικούς διαχείρισης κρίσεων, πάραυτα εμείς ως γονείς οφείλουμε να πιέσουμε και να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ισότιμη εκπαίδευση. Β Στο σχολείο μας, στον α' κύκλο καραντίνας, ήρθε μόνο ένα ταμπλετ. Παρά τον αγώνα που είχαμε κάνει, ο εμπαιγμός και η αδιαφορία συνεχίστηκε.
Συνεχίζουμε με τις ίδιες θέσεις, με τις ίδιες απαιτήσεις, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
2. Προμήθεια ετήσιου ημερολογίου. Καταλήξαμε στο σχέδιο και στον προμηθευτή. Θα θέλαμε πολύ να μας ενημερώσετε γονείς, κηδεμόνες, φίλοι του Συλλόγου για το ενδιαφέρον σας και την προμήθεια του.
3. Έχουμε στο παρελθόν πρωτοκολλήσει πολλά αιτήματα στον Δήμο και στην Τεχνική Υπηρεσία ως προς την περίφραξη του Νηπιαγωγείου Καθενών αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμη. Μας ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο ξανά η νηπιαγωγός για τις άκαρπες προσπάθειες αλλά και για την παραβίαση της υπάρχουσα περιφράξεως (η οποία δεν τηρεί τις προδιαγραφές). Θα συνεχίσουμε τα αιτήματα και την δια ζώσης επικοινωνία με τους αρμόδιους κι ευελπιστούμε αυτή τη φορά να προχωρήσουμε σε μια τεχνική μελέτη της περίφραξης με άμεση υλοποίηση.
4. Όπως και στον α' κύκλο της καραντίνας έτσι και τώρα ο Σύλλογος είναι στη διάθεση κάθε γονέα που θέλει να δημιουργήσει λογαριασμό email, εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και για διάφορους λόγους δεν τα έχει καταφέρει.
5. Έχουμε ξεκινήσει την εξοικονόμηση χορηγιών για την αγορά των διαδραστικών πινάκων για το Δημοτικό. Μέχρι στιγμής μας έχει βοηθήσει η εταιρία Eurodrip SA.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε να κάνουμε και Γενική Συνέλευση μέσω της ομάδας που έχουμε δημιουργήσει στο messenger. Όσοι ενδιαφέρεστε και δεν είστε μέλη επικοινωνήστε με κάποιο μέλος του ΔΣ ώστε να προστεθείτε στην ομάδα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε!!!!
Καλή δύναμη σε όλους!

Δια τιμής
ΤΟ ΔΣ

Πρόεδρος και έφορος Νηπιαγωγείου Καθενών Μιχάλης Θωμάς
Αντιπρόεδρος και έφορος Δ',Ε',ΣΤ' τάξεων Δημοτικού Κωνσταντίνα Ντουμάνη
Γενικός Γραμματέας και έφορος Δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας Φωτεινή Μακρή
Ειδικός Γραμματέας & έφορος Α',Β'Γ' τάξεων Δημοτικού Ελένη Μόσχου
Ταμίας & έφορος υλικού Ελευθερία Καμαριώτη
Μέλος & έφορος δραστηριοτήτων Λίτσα Πουρνή
Μέλος & έφορος Νηπιαγωγείου Πάλιουρα Γιώργος Παπαδημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου