Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ενημερωση για την ετήσια συνδρομή


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε τη διατήρηση της μειωμένης συνδρομής και τη φετινή χρονιά, στο ποσό των 10 Ευρώ για την κάθε οικογένεια, που έχει παιδί στο σχολείο μας.

Για οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά στο σχολείο, το ποσό εξακολουθεί να είναι 20 ευρώ. Οι συνδρομές μπορούν να δίνονται στην ταμία κ. Καμαριώτη Ελευθερία με τα στοιχεία του παιδιού ώστε να παραλάβετε την απόδειξη. Επίσης μπορείτε και μέσω της Διεύθυνσης των Σχολείων και άμεσα θα γίνει παραλαβή του αποδεικτικού καταβολής. 

Όπως γνωρίζετε, η συνδρομή μας είναι ο βασικός και κύριος πόρος του Συλλόγου. Οι δυνατότητές μας για οργάνωση και υλοποίηση δράσεων για το καλό των παιδιών μας, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να συναποφασίζουμε μαζί σας, εξαρτώνται απόλυτα από τη δική σας συλλογική συνείδηση στην οποία απευθυνόμαστε.

Ας προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε όλοι μας την έννοια του συλλογικού ήθους που αρμόζει σε γονείς-πολίτες.

Υπό το πρίσμα αυτό, η καταβολή της συνδρομής θα πρέπει να εννοείται ως συνειδητή επένδυση στην κοινή προσπάθεια για το όφελος όλων μας, το οποίο σταδιακά, μετουσιώνεται προς όφελος των παιδιών μας.

Είναι αυτονόητο ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θα είναι δίπλα σας για κάθε θέμα που απασχολεί το παιδί σας και εσάς αλλά και ανοιχτό να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του και τις δράσεις του.

Να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και να καλωσορίσουμε τα προνηπιάκια μας και τους αγαπητούς γονείς τους στη σχολική μας κοινότητα!!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Διρφύων

Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει. (Σωκράτης, 469-399 π.Χ.)

 Μπορείτε να ενημερωθείτε για την ετήσια συνδρομή στο Link της σελίδας μας:  https://syllogosgonewndirfiwn.blogspot.com/p/blog-page_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου